Haemme koulutusasiantuntijaa vanhempainvapaan ajaksi

Nuohousalan Keskusliitto ry on nuohousalan yritysten valtakunnallinen keskusjärjestö. Jäsenyritykset tarjoavat lämmitykseen, ilmanvaihtoon sekä asumis- ja henkilöturvallisuuteen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistön omistajille, taloyhtiöille, kunnille sekä yrityksille. Nuohousalan Keskusliitto järjestää nuohoojien ammattitutkinto- ja erikoisammattitutkintokoulutusta yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa. Liitto vastaa tutkintoihin kuuluvan teoriakoulutuksen järjestämisestä. Lisäksi liitto järjestää nuohoojille täydennyskoulutusta sekä toimii nuohousalalla merkittävänä tiedottajana ja yhteiskuntavaikuttajana.

Haemme liitolle

KOULUTUSASIANTUNTIJAA

Vanhempainvapaan sijaisuuteen.  

Koulutusasiantuntija vastaa liiton järjestämän nuohoojien tutkintokoulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi koulutusasiantuntija suunnittelee täydennyskoulutuksia, joilla tuetaan alalla jo toimivien nuohoojien sekä alan yritysten osaamisen kehittymistä.  

Koulutusasiantuntijan työyhteisö koostuu liiton kolmesta toimihenkilöstä, joilla jokaisella on omat tehtävänsä ja vastuualueensa. Koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa koulutusasiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä liiton kokeneiden kouluttajien sekä nuohousalan koulutukseen erikoistuneen asiantuntijaverkoston kanssa. Emme edellytä hakijalta nuohousalan aikaisempaa tuntemusta – kouluttajamme ja asiantuntijamme tukevat sinua työssäsi.

Päätehtävät:

 • Koulutusten suunnittelu ja toteutus yhdessä kouluttajien sekä muun tiimin kanssa
 • Nuohousalan kouluttajien sekä koulutusten asiantuntijaverkoston työskentelyn organisointi, ohjaus ja tukeminen
 • Yhteistyö nuohousalan koulutusta järjestävien oppilaitosten kanssa
 • Opiskelijoiden ohjaus
 • Koulutuksiin liittyvä tiedottaminen ja viestintä

Toteutamme koulutusta nuohousalan yrityksille sekä oppilaitoksille Palosuojelurahaston avustuksella. Koulutusasiantuntija on mukana avustusten hakemis- ja raportointiprosessissa. Toiminnan avustusperustaisuus sekä yhteys julkishallinnollisiin organisaatioihin asettaa koulutuksillemme tiettyjä reunaehtoja, jotka koulutusten suunnittelussa ja toteuttamisessa on huomioitava.

Edellytämme hakijalta:

 • Kykyä organisoida ja huolehtia omasta vastuualueesta
 • Taitoa hallinnoida koulutuksia; toteuttaa koulutuksia suunnittelusta järjestelyiden kautta loppuraportointiin
 • Kokemusta verkkokoulutuksista; webinaarien järjestäminen, verkko-oppimisympäristön hallinnointi
 • Taitoa koordinoida ja ohjata tiimin työskentelyä
 • Viestintä- ja yhteistyötaitoja; tiedottaminen, ohjaus ja esiintyminen
 • Soveltuvaa tutkintoa

Katsomme eduksi, jos tunnet talotekniikka-alaa tai ammatillista, erityisesti oppisopimuskoulutusta. Lisäksi arvostamme kokemusta yritysten osaamisen kehittämisestä sekä pedagogista osaamista.

Sijaisuuden kesto on 31.12.2024 asti. Työn aloitus joustavasti, mutta mieluiten 15.12.2023 mennessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tarkastelemaan läheltä, miltä vähemmän tunnetun, mutta hyvin perinteikkään alan ja ammattikunnan koulutus näyttää. Nuohoojiin ja nuohousalaan tutustuminen on silmiä avaava kokemus jo itsessään. Nuohousalan Keskusliitossa työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja sopivan haastavia ja monipuolisia. Mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön sisällöistä ja vastuista työn järjestelyihin asti on runsaasti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Katajanokalla. Yhdistelemme hyvin joustavasti etä- ja lähityöskentelyä. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen sähköisesti 31.10.2023 mennessä info@omanuohoojat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutusasiantuntija Annina Nieminen, p. 046 875 7580 (tavoitettavissa 23.10 klo 10-14, 25.10 klo 12-14 sekä 27.10 klo 10-15) sekä toimitusjohtaja Hannu Murtokare, p. 050 555 4527 tavoitettavissa ma-to klo 12-14.

Nettisivumme löytyvät osoitteesta www.nuohoojat.fi.