Koulutus ja tutkinnot

Nuohousalan Keskusliitto edistää nuohousalan ammattitaidon säilymistä ja kehittymistä kouluttamalla alalle uusia nuohoojia sekä tarjoamalla täydennyskoulutusta jo alalla toimiville nuohoojille.

Nuohousalan Keskusliitto uusien nuohoojien kouluttajana 
Nuohoojana työskentelevällä on oltava vähintään nuohousalan ammattitutkinto, joka on talotekniikan ammattitutkinnosta suoritettu nuohouksen osaamisala.

Nuohousalan Keskusliitto nuohoojien täydennyskouluttajana
Tutkintokoulutuksen lisäksi Nuohousalan Keskusliitto tarjoaa täydennyskoulutusta jo alalla toimiville nuohoojille.

Tutkintoon johtava koulutus

Talotekniikan Ammattitutkinto, nuohouksen osaamisala

Harkitsetko uutta suuntaa urallesi? Haluatko oppia täysin uuden ammatin tai laajentaa yritystoimintaasi? Lähde opiskelemaan nuohoojaksi! Nuohousalan ammattitutkinnon suoritettuasi saat työskennellä nuohousalan yrityksessä työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä nuohousalalla.

Talotekniikan Erikoisammattitutkinto, nuohouksen osaamisala

Toimitko jo nuohoojan ammatissa? Haluatko kehittää omaa osaamistasi? Tarvitseeko yrityksesi uudenlaista osaamista? Haluatko olla mukana kehittämässä ja edistämässä uutta tietoa ja osaamista koko nuohousalalla? Lähde jatkokouluttautumaan nuohoojamestariksi!

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutukset

Nuohousalan Keskusliitto on merkittävä nuohousalan täydennyskoulutuksen järjestäjä. Tavoitteemme on tehdä koulutuksesta mahdollisimman helposti saavutettavaa ja järjestämme erilaisiin osaamistarpeisiin vastaavia koulutustapahtumia ympäri Suomen.