Koulutus ja tutkinnot

Täydennyskoulutukset

Nuohous käsityönä on säilyttänyt hyvin perinteitä.  Tästä huolimatta ammattitaidon kehittäminen ja päivittäminen on jokaisen nuohoojan muistilistalla. Nuohoojan osaamistarpeet kehittyvät alan tuotteiden ja alaa koskevien säädösten kehityksen sekä tietysti kuluttajien tarpeiden ja koko yhteiskunnan muutoksen myötä.  

Nuohousalan Keskusliitto on merkittävä nuohousalan täydennyskoulutuksen järjestäjä. Tavoitteemme on tehdä koulutuksesta mahdollisimman helposti saavutettavaa ja järjestämme erilaisiin osaamistarpeisiin vastaavia koulutustapahtumia ympäri Suomen.  

Osa koulutuksista on suunniteltu kiertueiksi, jolloin koulutukseen on mahdollista osallistua lähimmällä paikkakunnalla.  

Paikallisten koulutusten lisäksi Nuohousalan Keskusliitto järjestää neljästi vuodessa isompia täydennyskoulutustapahtumia, jotka kokoavat yhteen liiton henkilökunnan, jäsenistön, yhteistyökumppanit sekä muita alan toimijoita. Myös isoja tapahtumia järjestetään mahdollisimman kattavasti ympäri maan.  

Kannustamme kaikkia Suomen nuohoojia lisäämään ja päivittämään osaamistaan. Osa koulutustapahtumista onkin avoimia kaikille alalla toimiville nuohoojille. Koulutuksilla saattaa kuitenkin olla erilliset hinnat Nuohousalan Keskusliiton jäsenille ja ei-jäsenille. Osa koulutustapahtumista on suunnattu vain Nuohousalan Keskusliiton jäsenille.

Tutustu myös

Nuohousalan Keskusliitto uusien nuohoojien kouluttajana

Kurssikalenteri

Ajankohtaista

Taloyhtiöillä on kaksi vuotta aikaa varmistaa, että kaikissa asunnoissa on toimivat palovaroittimet

Asuinkiinteistön omistajilla, kuten taloyhtiöillä, on kaksi vuotta aikaa suunnitella asuntojen palovaroittimien hankinta sekä niiden huolto-