Nuohousalan Keskusliitto on päättänyt irtisanoa yhteistyökumppanuuden Teboilin kanssa - OMAnuohooja

Nuohousalan Keskusliitto on päättänyt irtisanoa yhteistyökumppanuuden Teboilin kanssa

Kuluneen viikon tapahtumat ovat kaikessa raadollisuudessaan osoittaneet sen, että mikä vain on mahdollista. Nyt kun maailmassa kyseenalaistetaan arvokäsityksiä ja otetaan oikeuksia vastoin kaikkia sopimuksia omiin käsiin, asettaa se samalla maailmanjärjestyksen uuteen valoon. Käynnissä olevat Venäjän sotatoimet ovat epäinhimillisiä ja jyrkästi tuomittavia.

Yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden merkitys korostuu tällaisissa vaikeissa tilanteissa entisestään. Nuohousalan Keskusliitto ry on päättänyt irtisanoa käynnissä olevien tapahtumien vuoksi pitkään jatkuneen yhteistyökumppanuuden Teboilin kanssa ja jatkaa vuoden 2021 puolella aloitettua kartoitusta uusista yhteistyökumppaneista.

Pakotteita on asetettu valtioiden tasolla puolin ja toisin sekä niiden tehovaikutuksia seurataan maailmalla tarkasti. Tosiasia on myöskin, että vastapakotteiden voima iskee myös suomalaiseen talouteen ja yrityksiin sekä lisäksi myös yrittäjiin, joka tietysti meitä yrittäjäjärjestönä huolestuttaa. Lisäksi kaiken tämän keskellä on syytä muistaa, että Teboil-kauppiaat ja heidän työntekijänsä ovat täysin syyttömiä Putinin sotapolitiikkaan.

Olemme päättäneet samalla osoittaa Ukrainalle ja maan kansalaisille konkreettisen tukemme, johon liittyen lahjoitamme 2500 euroa Suomen Punaiselle Ristille hätäapukeräykseen Ukrainan sodan uhreille.

Suomen Yrittäjät on perustanut oman tietosivun yrittäjille, josta saat ajankohtaista tietoa Ukrainan sodan vaikutuksista:

Lisätietoja:

Nuohousalan Keskusliiton Toimitusjohtaja: Hannu Murtokare, puh. 050 555 4527 hannu.murtokare@omanuohoojat.fi

Nuohousalan Keskusliiton Hallituksen Puheenjohtaja: Petteri Virranta, puh. 040 067 8482 petteri.virranta@virranta.fi