Haemme koulutussuunnittelijaa - OMAnuohooja

Haemme koulutussuunnittelijaa

Nuohousalan Keskusliitto ry on yksityisyrittäjinä toimivien nuohoojien valtakunnallinen keskusjärjestö. Jäsenyritykset tarjoavat lämmitykseen, ilmanvaihtoon sekä asumis- ja henkilöturvallisuuteen liittyviä palvelujaan eri kiinteistöille. Liiton keskeisiä toimintamuotoja ovat nuohoojien perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen järjestäminen sekä viestintä ja yhteiskuntavaikuttaminen.

Haemme liitolle

KOULUTUSSUUNNITTELIJAA

Koulutussuunnittelijana vastaat liiton koulutustapahtumien suunnittelusta, valmistelusta ja markkinoinnista sekä käytännön toteuttamisesta yhdessä kouluttajien kanssa. Tehtäviin kuuluvat mm. yhteydenpito kouluttajiin, osallistujiin ja koulutuksen järjestäjiin. Vastuullasi on koulutustoiminnan ja -sisältöjen kehittäminen.

Arvostamme teknistä osaamista ja kokemusta. Sinulla on kokemusta kouluttamisesta ja verkko-opetuksesta. Talotekniikan ja koulutuskentän tuntemus katsotaan eduksi. Tiimin jäsenenä sisäinen ja ulkoinen viestintä ovat osa monipuolista työnkuvaasi. Toimit myös luontevasti erilaisissa verkostoissa.  

Työntekijänä olet

-sosiaalinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva

-tehokas ja oma-aloitteinen

-kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta nautit myös tiiminä toimimisesta

-omaat hyvät verkostoitumistaidot sekä organisointikykyä

-innostava ja motivoiva tiimin vetäjä

Lisäksi pidät langat käsissäsi organisoidessasi niin hallinnollisissa kuin vastuullisimmissakin tehtävissä. Viestinnän välineiden ja keinojen hyödyntäminen on sinulle tuttua ja käytät sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Olet innokas myös ottamaan haltuusi uusia järjestelmiä ja kiinnostunut kehittämään niitä yhdessä tiimin kanssa. Pärjäät työtehtävissä englannilla. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.  

Odotamme hakijalta sopivaa tutkintoa, teknistä osaamista ja kokemusta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Odotamme sinulta seuraavia tietoja, taitoja ja osaamista:

  • Hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä esiintymiskykyä ja -halukkuutta (suomi, ruotsi ja englanti)
  • Kykyä joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja
  • Sosiaalisen median osaamista
  • Julkaisujärjestelmien ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemus katsotaan eduksi
  • Kokemusta verkko-oppimisesta ja verkkomateriaalien tuottamisesta
  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja näyttöjä aikaisemmista alan työtehtävistä

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja ajoittain työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että Sinulla on mahdollisuus käyttää autoa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2021. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja sopivan haastavia ja monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi innostavassa työyhteisössä sekä kehittää omaa työnkuvaasi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä joustavat työajat- ja tavat.

Haluamme tietää millainen olet, mitä osaat tehdä, kokemuksesi viestinnän välineistä ja miksi meidän tulisi valita tehtävään juuri Sinut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen sähköisesti 6.4.2021 mennessä info@omanuohoojat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Hannu Murtokare, puh. (09) 6844 160 ja viestintä- ja koulutussuunnittelija Kaisa Hannula. Tutustu meihin: www.nuohoojat.fi. ja https://www.facebook.com/nuohoojat.fi